Sportvoeding

In mijn vorige blog heb ik iets geschreven over de E-smoker. Meer een probeersel hoe het nu allemaal werkt met zo’n WordPress blog, maar ook zeker interesse in het product. Ik zie mijn moeder er namelijk constant aan zitten hijsen, dus dat wekte mijn interessen.

Maar goed, nu iets anders. Ik ben namelijk de laatste tijd veel bezig met fitness, en dan voornamelijk een combinatie van kracht en cardio. Ik wil namelijk nog even wat vet verliezen voordat het echt goed weer is.

Natuurlijk is sport hierbij belangrijk, maar voeding is net zo belangrijk. Het gaat erom dat je voldoende voeding binnen krijgt zodat je genoeg energie hebt om te verbranden tijdens het sporten. Je moet echter ook weer niet te veel eten. Belangrijk is dat je goede voedingsstoffen tot je neemt voor en na het sporten, waarbij eiwitten en koolhydraten erg belangrijk zijn. Daarnaast moet je helemaal afblijven van de verzadigde vetten, zeker als je van je bierbuikje of lovehandles af wil.

Wil je net als ik afvallen maar toch ook lekker eten? Kijk dan ook eens op deze blog! Daar staan handige recepten met lekkere en voedzame sportmaaltijden!