Probeer eens een e-smoker

Heeft u al meerdere malen geprobeerd om te stoppen met roken en wil dit maar niet lukken? Probeert u dan eens een geschikt hulpmiddel om te stoppen met roken. Het gebruik van een e-smoker kan u goed op weg helpen om het stoppen met roken tot een succes te maken. U bent niet de eerste en zeker ook niet de laatste die door het gebruik van een e-sigaret volledig van zijn/haar verslaving af is gekomen.

Verschillende hulpmiddelen

Er zijn diverse hulpmiddelen op de markt om te stoppen met roken. Zo zijn er bijvoorbeeld nicotinepleisters en nicotinekauwgum. U krijgt dan nicotine binnen, maar waarschijnlijk mist u dan wel het echte gevoel van roken. Met een e-smoker houdt u het gevoel van een echte sigaret en doet u dit op een gezondere manier.

Dampen in plaats van verbranden

Doordat u met een e-smoker dampt in plaats van verbrand, komen er veel minder schadelijke stoffen vrij. De vloeistof die een e-smoker zit wordt verhit tot het kookpunt, hierdoor komt er damp af van de e-smoker. Bij een echte sigaret worden er stoffen verbrandt, hierdoor komen er duizenden schadelijke stoffen vrij. Daarentegen komt er bij het gebruik van de e-smoker enkel nicotine vrij. U kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen nicotine aan uw e-smoker toe te voegen.

Stel zelf uw e-smoker samen

Er zijn heel veel verschillende smaken die u kunt toevoegen aan uw e-smoker. Op deze manier kunt u de e-smoker aanpassen naar uw wensen en behoefte. Daarom is het niet te zeggen welke e-smoker het beste bij u past, dit is namelijk de e-smoker die het beste bij uw smaak past. U kunt kiezen uit diverse tabaks- en fruitsmaken, u kunt dus ook regelmatig variëren van smaak. Het is aan te raden om in het begin dicht bij uw huidige tabakssmaak te blijven, hierdoor went u sneller aan de e-smoker.

Veel voordelen

Het gebruik van de e-smoker is vele malen goedkoper dan het gewone roken. U betaalt bij aanschaf van een e-smoker geen hoge accijnzen, deze betaalt u wel bij de aanschaf van een normaal pakje sigaretten. U ziet dat er veel voordelen vastzitten aan het gebruik van een e-smoker. Begint u er daarom vandaag nog mee en stop met roken door middel van een e-smoker.